Sme radi, že si naša firma s pracovnými odevmi v posledných rokoch aj napriek situácii s koronou nachádza stále nových a nových zákazníkov. Práve vďaka spokojnosti našich zákazníkov, ktorí sa k nám neustále vracajú sme otvorili ďalšiu predajňu v centre Žiliny. Od júna 2022 nás teda nájdete nielen v Bytčici, ale už aj v centre na Komenského oproti Alze.

V našich nových moderných priestoroch nájdete okrem množstva ochranných pracovných pomôcok aj vyškolený personál. Naše predavačky vám radi pomôžu s výberom správneho oblečenia, obuvi, či pomôcok, ktoré potrebujete pre vašu bezpečnosť. V prípade, že niečo nebudeme mať skladom, radi vám to osobne objednajú. Vyzdvihnúť si to môžete potom na predajni, alebo Vám to vieme zaslať kuriérom priamo domov či do práce.

Ďalšou pridanou hodnotou našej novej predajne je aj bezplatné parkovanie priamo pred predajňou. V centre Žiliny je spoplatnené parkovanie. No u nás máte 5 voľných miesta na parkovanie, takže nakupovať môžete prísť hocikedy a to bez obáv z toho, kde zaparkovať.

V novej predajni na Komenského máme široké zastúpenie nielen pracovných odevov, ale aj bezpečnostnej obuvi s ochrannou špicou či planžetou odolnou voči prepichnutiu. Taktiež si u nás vyberiete aj zo širokej škály pracovných rukavíc, vhodných do mokrého prostredia, zimy, ale nájdete aj neporezné rukavicerukavice pre zváračov a elektrikárov, jednorazové rukavice z nitrilu, latexu, vinylu či jednorazové pracovné rukavice z polyetylénu.

Veríme, že sa Vám u nás bude páčiť a že nájdete všetko, čo budete hľadať.