Už ste počuli o chránených dielňach? Sú to pracoviská, kde sú zamestnaní ľudia so zdravotným postihnutím, ktorí nie sú schopní nájsť si zamestnanie na otvorenom trhu práce. Už niekoľko rokov máme v rámci našej firmy zriadenú chránenú dielňu, kde sú prostredie i podmienky prispôsobené na to, aby sme mohli zamestnávať aj ľudí so ZŤP.

A tak naše šikovné pani krajčírky v dielni šijú to, čo vám iní nezoženú. Šijú montérky priamo na mieru - z rôznych farieb a materiálov - antistatické, nehorľavé, tenké, hrubé, žlté, fialové, zateplené, s reflexom, s logom, s menovkou... Vedia zapracovať všetky vaše požiadavky tak, aby ste spĺňali nielen bezpečnostné normy, ale aby ste aj vyzerali fajn a dobre ste sa cítili. Naša chránená dielňa v Žiline Vám umožní uplatniť si náhradné plnenie na pracovné odevy.

Nákupom u nás teda viete ušetriť vašej firme nemalé peniaze. Chcete vedieť viac, ako postupovať pri žiadosti o náhradné plnenie? Kliknite TU alebo nám napíšte na dopyty@zigo1.sk a my vás budeme kontaktovať.

Ďalšie naše miniblogy si môžete prečítať TU.

 invalid 01