Pred pár rokmi sme začínali ako malá firma a už sme 20 rokov na trhu s OOPP (osobnými ochrannými pracovnými prostriedkami). Máme bohaté skúsenosti a vieme sa v oblasti bezpečnosti pohybovať. Dokážeme vybaviť aj tie najnáročnejšie požiadavky zákazníka. Viete, ktoré profesie sa u nás dokážu kvalitne obliecť a obuť?

Pracovné nehorľavé oblečenie a obuv pre hasičov a požiarnikov - Pracovné odevy ZIGOHasiči

V ťažkom prostredí ohňa každý hasič ocení kvalitné nehorľavé oblečenie. U nás je momentálne najpredávanejšia nehorľává blúza FR 55. Je ušitá z bavlny kombinovanej s uhlíkovým vláknom. K nej sú aj nehorľavé montérkové nohavice do pása FR 56 a nehorľavé montérkové nohavice s náprsenkou FR 57. Nepostrádateľná je aj kvalitná obuv. U nás boduje nehorľavá členková obuv BENNON WELDER S3. Je to kvalitná obuv vhodná aj pre zváračov, ktorá má oceľovú špicu a stielku odolnú voči proti prepichnutiu. Nehorľavé pracovné odevy s doplnkami odolnými proti ohňu sú neodmysliteľnou súčasťou každého hasiča, ale aj zvárača. Špeciálne nehorľavé doplnky, ako nap. nehorľavá zvaračská kukla CAFR1 alebo nehorľavá zvaračská kapucňa BZ12 nie sú na Slovensku až také vyhľadávané, ale nájdu si profíkov, ktorí si bez nich nevedia predstaviť vykonávanie svojej funkcie.

 

SBS

Pracovníci bezpečnostných služieb by vám asi najlepšie povedali, ako dokáže dobrá pracovná či bezpečnostná obuv spríjemniť rep. zhoršiť deň v práci. Keď máte 8 či 12 hodín neustále chodiť v polohleňovej bezpečnostnej obuvi s pevnou špicou a planžetou proti prepichnutiu, je to riadny zaberák. Preto sa snažíme našim zákazníkom vyberať kvalitnú bezpečnostnú obuv, ktorá spĺňa potrebné normy a zároveň je pohodlná na nosenie. U nás je veľmi obľúbená a predavána bezpečnostná poloholeňová obuv HOUSTON S3 so špicou a planžetou. V prípade, že pracovníkom postačuje pracovná obuv bez bezpečnostných prvkov, odporúčame poloholeňovú pracovnú obuv BLACKBURN O2. Sú to vodeodolné kvalitné topánky s membránou.

 

Zvárači

Každý zvárač, profesionálny ale aj ten občasný, nepodceňuje ochranu očí. Kvalitná zváračská prilba umožňuje zváračom prácu v komforte a bez zranení. Občasným hobby majstrom môžu vystačiť aj zváračské okuliare, ktoré však nie sú plnohodnotnou náhradou zváračskej prilby. Ďalšou povinnou výbavou pre zvárača sú kvalitné pracovné zváračské rukavice. Tieto rukavice sú často vyrobené z kvalitnej odolnej hovädzej kože. Zváračské rukavice môžu byť doplnené aj zváračskými rukávnikmi, ktoré zvyšujú bezpečnosť zvárača. Ďalšie vhodné pracovné oblečenie pre zváračov sú zváračské zástery, pracovné montérky pre zváračov a tiež zváračské kamaše a bezpečnostná zlievarenská obuv pre zváračov, odolná voči kontaktnému teplu až do 110° C.

 

Rybári

Špeciálne čižmy pre rybárov sú neodmysliteľnou súčasťou výbavy dobrého rybára. (Samozrejme okrem rybárskej udice, podberáku a ďalších pomôcok.) Mať nohy v suchu oceníte nielen keď prší, ale aj keď vojdete do vody, aby ste vytiahli svoj úlovok. Do upršanej rybačky odporúčame si pribaliť aj nepremokavý pršiplášť do dažďa alebo vodeodolný nepremokavý oblek (nohavice a bunda) vhodné do dažda. Celý sortiment oblečenia vhodného do dažďa si môžete prezrieť na našom e-shope.

 

Všetko, čo potrebujete pre svoje profesije nájdete u nás - na našom e-shope. V prípade záujmu o špecifický dopyt Vám vieme pripraviť ponuku na mieru. Vyžiadať si ju môžete mailom na: dopyty@zigo1.sk