Užite si prácu naplno! Nechajte sa očariť kolekciou ZIGO STRETCH, ktorá sa vyrába v našej chránenej dielni v Žiline.

23.5.2023 1

Myšlienka vznikla u pána konateľa Jozefa Ziga, ktorý prišiel s návrhom novej kolekcie pracovných odevov ZIGO STRETCH. Novinka je navrhnutá a vyrobená s láskou pre Vás podľa najvyšších štandardov. Cieľom kolekcie ZIGO STRETCH je zabezpečiť vysoký pohybový komfort pri každodennej činnosti. Okrem toho sledujeme módne trendy a dávame si záležať na tom, ako vyzeráte !

Pracovné nohavice do pása či s trakmi môžete skombinovať s pracovnou blúzou z rovnakej kolekcie. Predovšetkým dbáme na spokojnosť zákazníkov – to je naša najvyššia priorita.

Materiálové zloženie

Medzi materiály využívané pri výrobe sme zvolili LUCAS + TIGER STRECH. Materiál LUCAS v našej dielni využívame už dekádu vďaka nízkej zrážanlivosti a vysokej farebnej stálosti. Materiál TIGER STRETCH sme využili na pracovné odevy vďaka jeho elasticite a vodeodolnej úprave.

Všetky modely sú dostupné v troch farbách: tmavomodrej, tyrkysovej a petrolejovej. Modely sú doplnené o reflexné doplnky. Kolekcia je dostupná v širokej škále veľkostí vhodná pre pánov i dámy.

Aké sú hlavné prednosti kolekcie ZIGO STRETCH

vrecká na náradie i na osobné veci

flexibilný zvýšený pás umožňuje, aby nohavice perfektne sedeli v akejkoľvek polohe

reflexné prvky zaisťujúce bezpečnosť aj za zníženej viditeľnosti

vystužený materiál v namáhaných miestach

Cordura

 23.5.2023 2

 

Čo nájdete v kolekcii ZIGO STRETCH?

Nohavice → nohavice majú 13 multifunkčných vreciek, reflexné doplnky, spevnené kolená materiálom CORDURA s možnosťou vkladania kolenných výstuh, zvýšený zadný sed a sériovo sú vyrábané v troch farbách

Nohavice s náprsenkou → nohavice majú 14 multifunkčných vreciek, reflexné doplnky, spevnené kolená materiálom CORDURA s možnosťou vkladania kolenných výstuh, zvýšený zadný sed a sériovo sú vyrábané v troch farbách

Kraťasy → kraťasy majú 10 multifunkčných vreciek, reflexné doplnky, zvýšený zadný sed a sériovo sú vyrábané v troch farbách

Blúza → pracovná blúza so zapínaním na zips, ktorý je krytý légou po celej dĺžke. Blúza obsahuje dve náprsné vrecká a dve multifunkčné vrecká po bokoch. V namáhaných oblastiach ako sú lakte je zosilnený odolný materiál.

 

DIZAJN, ELASTICITA, VÝDRŽ – to sú slová, ktoré vystihujú novú monterkovú kolekciu ZIGO STRETCH.    

 

TIP: Pre pravidelné novinky týkajúce sa našej kolekcie ZIGO STRETCH sa prihláste do nášho newsletteru, alebo nás sledujte na Facebooku alebo Instagrame.